Литва

Jasic tig-200p acdc

Цена не определена

Предложить цену

  • Состояние Новое
Kaunas, Kaunas

SUVIRINIMO APARATAS JASIC TIG 200P ACDC E201

Kaina 670€.

APRAŠYMAS.......

Šis skaitmeninis inverterinis impulsinis TIG suvirinimo aparatas, pasižymintis puikiomis eksploatacinėmis savybėmis, kuriame įdiegta pažangi technologija.

Jis dirba įvairiais režimais: SMAW (rankinis suvirinimas glaistytaisiais elektrodais), DC TIG, impulsinis AC TIG ir TIG taškinis suvirinimas ir kt., taip pat gali būti plačiai naudojamas kokybiškam įvairių metalų suvirinimui.

Naujoviškas dizainas ir įdiegtos pažangios bei brandžios technologijos maksimaliai atperka pirkėjo investiciją įsigyjant šį aparatą.

Suvirinimo šaltinyje integruota „Pulse TIG“ funkcija leidžia JASIC TIG 200P ACDC E201 suvirinimo aparatui virinti ypač plonus gaminius.

Geras suvirinimo lankas be purslų ir koncentruota šiluma leidžia suvirinimo šaltiniui suformuoti gražias suvirinimo siūles ir išvengti gaminio deformacijos.

JASIC TIG 200P ACDC E201 unikali elektros sistema ir oro kanalų išvedžiojimas šios serijos aparatuose gali paspartinti maitinimo šaltinio kaitros atidavimą ir pagerinti darbo ciklą.

Unikalūs oro kanalų šilumos atidavimo rodikliai gali veiksmingai užkirsti kelią maitinimo įrenginių ir valdymo grandinių gedimui dėl dulkių, kurias įtraukia ventiliatorius, todėl išauga įrenginio patikimumas.

JASIC TIG 200P ACDC E201 yra harmoningos aptakios formos, priekinis ir užpakalinis skydeliai natūraliai integruoti. Priekinis ir užpakalinis įrenginio skydeliai bei rankena padengti gumos alyva, todėl įrenginio paviršiaus tekstūra švelni, malonu jį liesti.

Pažangus skaitmeninis valdymas - Šiame aparate įdiegta pažangi MUC skaitmeninio valdymo technologija, visas pagrindines dalis kontroliuoja programinė įranga. Tai skaitmeninis suvirinimo aparatas, kurio funkcijos ir techniniai rodikliai, palyginti su tradiciniu suvirinimo aparatu, yra gerokai patobulinti.

Parametrai lengvai reguliuojami, programinė įranga paprastai atnaujinama - Kalbant bendrais terminais, suvirinimo aparato su analogine grandine arba analogine grandine ir skaitmenine grandine daugumos parametrų reguliavimas atliekamas per atitinkamą grandinę, todėl jeigu reikia reguliuoti daugiau parametrų, grandinė būtų sudėtingesnė ir tai padaryti būtų sunkiau. Tačiau suvirinimo aparato su protingu skaitmeniniu valdymu parametrų reguliavimas daug paprastesnis ir tikslesnis, kadangi pagrindinės funkcijos vykdomos per programinę įrangą.

Vartotojui patogi sąsaja - Aparate naudojama tarptautinio standarto grafinė sąsaja, kuri yra paprasta, protinga ir patogi naudoti.

Pažangi IGBT inverterio technologija - Šiame aparate naudojama pažangi IGBT inverterio technologija. Invertavimo dažinis siekia 36~43KHz, dėl to smarkiai sumažintas aparato dydis ir tūris. Gerokai mažesni magnetiniai ir varžos nuostoliai akivaizdžiai pagerina suvirinimo našumą ir leidžia taupyti energiją. Be to, beveik visiškai pašalinta triukšmo tarša, kadangi darbinis dažnis nepatenka į girdimąjį diapazoną.

Tobula automatinės apsaugos funkcija - Šiame aparate įdiegta tobula automatinės apsaugos funkcija. Smarkiai svyruojant maitinimo įtampai, suvirinimas automatiškai sustabdomas ir parodomas klaidos pranešimas.

Maitinimo įtampai stabilizavus, virinimas automatiškai atsistato.

Jeigu susidaro viršsrovis arba aparatas perkaista, aparatas taip pat automatiškai nustoja dirbti ir parodomas klaidos pranešimas, kad suvirinimo šaltinis automatiškai nustotu dirbti ir atsivėsintu. Tokia visapusės apsaugos funkcija gerokai prailgina aparato tarnavimo laiką.

Vienodas ir stabilus darbas - Aparatą valdo protingi skaitmeniniai valdymo įtaisai, todėl jis nereaguoja į komponentų parametrų pokyčius. Tai yra, pasikeitus tam tikrų komponentų parametrams, suvirinimo aparato darbo kokybė nesikeis.

Be to, aparatas nereaguoja į darbo aplinkos, pvz., temperatūros, drėgnumo ir kt., pokyčius.

Todėl šis aparatas dirba tolygiau ir stabiliau negu tradicinis suvirinimo aparatas.

Aukštos kokybės MMA suvirinimas - MMA suvirinimo rodiklius gerokai pagerina puikus valdymo algoritmas: paprasčiau įžiebti lanką, stabili suvirinimo srovė, mažai taškymosi, nekimba elektrodai, geras formavimas, automatinis prisitaikymas prie suvirinimo kabelio ilgio ar skersmens.

Tobula automatinio įrašymo funkcija - Visi duomenys, pvz., bendras paleidimų skaičius, bendras darbo laikas, bendras virinimo TIG arba MMA režimu laikas, bendras pavojaus signalų, perkaitimo ir per žemos įtampos atvejų skaičius gali 10 / 39 E201 SC-A0 būti suskaičiuotas ir išsaugotas atmintyje. Be to, šiuos duomenis galima peržiūrėti ir skaitmeniniame ekrane.

Platus įvesties srovės diapazonas - Su šiuo aparatu galima virinti naudojant 150~265V kintamąją srovę (AC). Dėl plataus įvesties srovės diapazono aparatas taip pat gali būti naudojamas daugumai pramoninių reikmių.

Įrenginio savybės:

Valdymo skydelį sudaro klavišai, šviesos diodų indikatoriai, skaitmeninis displėjus ir sukamasis reguliatorius jis yra patogus naudoti operatoriui.

Valdymo skydelyje yra trijų skaitmenų ekranėlis, kuriame parodomi parametrų nustatymai, srovės dydis ir pavojaus signalo duomenys.

Yra 2T, 4T ir taškinio suvirinimo funkcija.

Galima reguliuoti srovės didėjimo laiką, srovės mažėjimo laiką, dujų tiekimo paankstinimo ir tiekimo sustabdymo pavėlinimo laiką.

Savaime prisitaikanti lanko forsavimo technologija, dėl kurios galima itin efektyviai virinti ilgu kabeliu ir efektyviau virinti dideliu nuotoliu.

Patikimas aukšto dažnio lanko įžiebimas.

Visi funkcijų parametrai yra reguliuojami.

DC TIG, impulsinis TIG ir MMA režimai.

Virinant DC TIG režimu, galima reguliuoti dujų paankstinimo ir pavėlinimo laiką, pradinę srovę, pagalbinio lanko srovę, srovės didėjimo laiką, srovės mažėjimo laiką ir iš anksto nustatytą darbinę srovę.

Virinant impulsinio TIG būdu, galima reguliuoti dujų paankstinimo ir pavėlinimo laiką, pradinę srovę, pagalbinio lanko srovę, srovės didėjimo laiką, srovės mažėjimo laiką, pikinę srovę, bazinę srovę, impulso dažnio ir impulso trukmės santykį.

Galima reguliuoti lanko įžiebimo laiką, iš anksto nustatytą darbinę srovę ir lanko forsavimo srovę.

Svoris: 9 kg

Procesai: TIG DC, TIG AC, TIG DC Pulse, TIG AC Pulse, MMA (su papildomais priedais)

Komplektacija:

Jasic TIG 200P ACDC E201 maitinimo šaltinis,

Tig degiklis, masės kabelis su gnybtu, tūtos (nr.: 4, 5, 6, 7), trys elektrodų laikikliai, elektrodų laikiklio korpusas, volframinis elektrodas, dvi tig renkenos kepurėlės ilga ir trumpa, dūju žarnos jungtis, papildoma jungtis elektrodų laikyklio kabeliui.

Gamintojas: JASIC, Kinija

Garantija 12 mėn.

Galite isigyti argono pilna duju baliona, reduktoriu, elektrodu, chameleona skydeli ir kitu priedu reikalingu virinimui.

Daugiau info telefonu ar el pastu. AČIU.

Номер объявления: 11911962

697 (+1 сегодня)
Добавлено: 18.03.2024 09:01
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее